Şanlıurfa’dan Avrupa’ya eğitim vermeye başladılar

Şanlıurfa'dan Avrupa'ya eğitim vermeye başladılar

Şanlıurfa’nın ilk, bölgenin en büyük güzellik merkezi 'Cosmoser Lazer' Avrupa’da eğitim vermeye başladı.

13 Şubat 2018 - 16:11

 

Dünyanın en büyük medikal cihaz firmalarından biri olan BL Teknolojinin Türkiye ve Avrupa eğitim Firması seçilen Cosmoser yurtdışı eğitimlerine hız verdi.  

Danimarka’nın en büyük Estetik Cerrahi hastanelerinden biri olan Aros Privatehospital’deki doktorlara Yeni teknolojiler ve estetik alanındaki trendlerin eğitimini verip uygulama tecrübelerini paylaşan cosmoser uzmanları 3 günlük eğitimin ardından katılımcı doktorlara sertifikalarını verdi.

Estetik Cerrahi Bölüm Başkanı  Dr.Sven Fuglsig Çok verimli bir eğitim programı olduğunu belirterek Türk uzmanların deneyim ve tecrübeleri bizim için çok değerli, bu tecrübelerin yeni teknolojilerle birlikte kullanılması işimizi çok kolaylaştıracaktır. Kurum olarak eğitim ve deneyime çok önem veriyoruz, bu bağlamda Türk dostlarımızın estetik sektöründeki deneyimlerini doktor ve uzmanlarımıza sunulmasını çok önemsiyoruz dedi.

 Şanlıurfa’dan çıkan bir firmanın Avrupanın en gelişmiş ülkelerinden biri olan Danimarkada eğitim vermesinin firmaları ve Şanlıurfa adına mutluluk verici olduğunu belirten cosmoser uzmanları bu tür eğitimlerin diğer ülkelerde de yapılacağını belirtti.

 

"10 yılı aşkındır güzelik merkezi olarak faaliyet gösteren Cosmoser firması, kendi işlerindeki titizliği ve müşteri memnuniyetiyle her geçen gün daha iyisini yapmak için hızla ilerleyen teknolojiyi takip etmekte ve son teknoloji cihazları bölgeye kazandırarak müşterilerinin ilgisini ve memnuniyetini kazanmakta. Kendi alınında uzman kadrosuyla bölgeye hizmet veren Cosmoser, Türkiye'nin ve dünyanın en iyi doktorlarıyla iş birliği içinde çalışıp Türkiye ve dünyanın çeşitli bölgelerinede eğitimler vermeye devam etmektedir."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...