Haliliye’de yollar yenileniyor

Haliliye'de yollar yenileniyor

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahallelerde deforme olmuş yolları asfalt yapma ve parke onarım çalışmalarıyla ilk günkü görünümüne kazandırarak, yolları yeniden hizmete sunuyor.

11 Aralık 2023 - 13:06 - Güncelleme: 11 Aralık 2023 - 14:25

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki altyapı çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor.

Asfalt, kilitli beton parke döşeme, stabilize yol çalışmalarıyla konforlu yolları hizmete sunan Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olan yollarda bakım ve onarım çalışmalarıyla da mahalle sakinlerinin takdirini topluyor.

İlçe genelinde yapılan incelemelerin ardından deforme olmuş yollar, kilitli beton parke taşı döşeme ve asfalt yama çalışmalarıyla ilk günkü görünümüne kavuşturuluyor. Bu kapsamda; Veysel Karani Mahallesinde uzun süren kullanımın ardından yer yer deforme olan asfalt yollar, ekipler tarafından altyapı onarımının ardından yeniden asfaltla buluşturuluyor.

Asfalt yama çalışmasının ardından yol silindir aracıyla kullanıma hazır hale getirilen yeni yollar, mahallelerin çehresini değiştiriyor. Kilitli beton parke döşemelerinde meydana gelen deformelere de anında müdahale eden Fen İşleri Müdürlüğü, periyodik olarak yaptığı çalışmalarla sokakları güzelleştiriyor. Yol çalışmaları ile yeniden ulaşımı rahatlatan yolları hizmete sunan ekipler, vatandaşlardan tam not alıyor. 

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise yol çalışmalarını merkez ve kırsal mahallelerde sürdüğü ve vatandaşların taleplerini 444 22 63 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezi aracılığıyla bildirmeleri istendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda