Şanlıurfa’da troleybüs dönemi için Meclisin kararı ne olacak.

Şanlıurfa'da troleybüs dönemi için Meclisin kararı ne olacak.

Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı 2. meclis toplantısında önergeler, komisyonlara sevk edilecek konular ile komisyonlardan gelen raporlar görüşülürken, ‘Şanlıurfa 1. Etap Troleybüs Projesi Mal Alım İşi’ isminde de değişiklik yapıldı.

13 Şubat 2018 - 15:47 - Güncelleme: 13 Şubat 2018 - 16:50

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı meclis toplantılarının 2. birleşimi bugün yapıldı. Meclis Başkan Vekili Nihat Kılıç Başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen birleşimde önerge ve komisyonlara havale edilecek olan konuların yanı sıra komisyonlardan gelen raporlar görüşüldü.

TROLEYBÜS PROJESİ 
Toplantıda ilk olarak Abide-Balıklıgöl-Müze arasında Troleybüs kurulması konusundaki ek madde gündeme alındı. ‘Şanlıurfa 1. Etap Troleybüs Projesi Mal Alım İşi’ isminin İller Bankası Genel Müdürlüğü’nün talebi üzerine ‘12 adet troleybüs aracı ve troleybüs hattı yapımı için malzeme alım kredisi’ olarak değiştirilmesi konusundaki gündem maddesi mecliste yapılan oylama neticesinde kabul edildi.

 ÖNERGELER VE KOMİSYON RAPORLARI 
Mecliste daha sonra aş evlerinin durumları, kırsal yol ağlarına alınması gereken yollar, Harran ilçesi Yardımlı Mahallesinde bulunan Küme Evler, madde bağımlılarının durumları, karbonmonoksit gazı zehirlenmeleri ve aile yapısındaki değişimler ve bu değişimlerin etkileri ile ilgili önergeler ilgili komisyonlara sevk edildi. İmar Komisyonuna havale edilecek olan gündem maddelerinin okunmasının ardından komisyonlardan gelen raporlar okundu ve meclisin 2. birleşimi sona erdi.

Kaynak: Ajans Urfa

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda