ÖZEL LOTUS HASTANESİNİN 1. YIL COŞKUSU

ÖZEL LOTUS HASTANESİNİN 1. YIL COŞKUSU

Şanlıurfa’da geçtiğimiz yıl hizmete açılan Özel Lotus Hastanesi, 1. Yılını kutluyor. Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aziz Bülbül, geride kalan bir yılın değerlendirmesini yaptı.

13 Mart 2018 - 15:26 - Güncelleme: 13 Mart 2018 - 15:51

Şanlıurfa’da sağlıkta yaşanan sorunları ortadan kaldırmak ve sağlık hizmetine yeni bir soluk getirmek amacıyla geçtiğimiz yıl hizmete açılan Özel Lotus Hastanesi 1. Yılını kutluyor. Geride kalan bir yıl içinde birçok başarılı hizmete imza atan Özel Lotus Hastanesi, Şanlıurfa’da sağlık alanında önemli bir rol oynuyor. Şanlıurfa’nın ekonomisine de önemli katkılar sağlayan hastane Şanlıurfa halkının sağlık konusundaki dışa bağımlılığını da ortadan kaldırdı. Kaliteli hizmet kadrosu ve teknolojik cihazlarla donatılan hastane, Şanlıurfa halkına başka illere gitmeden kendi memleketlerinde tedavi olma imkanı sağlıyor.

Birinci yılını doldurmanın haklı gururunu yaşayan Özel Lotus Hastanesi yönetimi coşkulu bir kutlama tertiplemişti ancak Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Mehmetçiklere saygı amacıyla sade bir yemekle 1. Yılını kutladı.

Özel Lotus Hastanesinin Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aziz Bülbül, yaptığı açıklamada geride kalan bir yılı değerlendirerek Şanlıurfa halkına kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...