Marketlerin promosyon oyununu zabıta bozdu

Marketlerin promosyon oyununu zabıta bozdu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, bir markette son kullanma tarihi geçmiş gazlı içecekleri promosyonlu olarak ucuz fiyata satışa sunan işletmeye ceza yazdı.

12 Ocak 2022 - 11:28 - Güncelleme: 12 Ocak 2022 - 15:25

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, bir markette bulunan tarihi geçmiş ürünleri satışa sunan işletmeye ceza yazdı. Denetimlerde ele geçirilen tarihi geçmiş içecekler imha edildi.

Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Tüketici Zabıta Birimi ekipleri, başta zincir ve yerel marketler olmak üzere kentin dört bir tarafında gıda satışı yapan iş yerlerinde hem fiyat hem de son kullanma tarihi geçmiş ürünleri kontrol ediyor.

Tüketici Zabıta Birimi ekipleri denetimler sırasında bir markette son kullanma tarihi geçmiş gazlı içecek tespit etti. Tespit edilen gazlı içeceklerin promosyonlu ürünlerle ucuz fiyata satışa sunulduğunu belirleyen Zabıta ekipleri gazlı içeceklere el koydu.

Market işletmecisine son kullanma tarihi geçmiş ürün satmaktan para cezası kesen ekipler, el koyduğu gazlı içecekleri Büyükşehir Belediyesinin belirlediği alanda imha etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...