Karaköprü’de iyi bir ulaşım için yeni yollar açılıyor

Karaköprü'de iyi bir ulaşım için yeni yollar açılıyor

Karaköprü Belediyesi, ilçede vatandaşların seyahat edebilmesi için yeni yol açma çalışmaları gerçekleştirerek yol ağını genişletiyor.

29 Eylül 2023 - 15:48 - Güncelleme: 29 Eylül 2023 - 16:11

Şanlıurfa'da her geçen gün daha da genişleyen Karaköprü ilçesinde yeni yerleşim alanlarının açılmasıyla beraber vatandaşların yol ihtiyacını karşılamak için yeni yollar açarak trafiği rahatlatıyor.

İlçenin büyüyen bölgelerinden Mehmetçik Mahallesinde imara açılan yerlerde artan konutlaşmayla birlikte ortaya çıkan yol ihtiyacını gidermek için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen alanlarda yeni yol açma çalışması gerçekleştiriyor. Açılan yolların altyapısı tamamlanana kadar kullanılabilmesi için stabilize malzeme serilerek vatandaşların hizmetine sunuluyor. Altyapısı tamamlanan yollar da kilitli parke veya asfalt döşenerek hizmete açılacak. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, "Karaköprü gelişme potansiyeli olarak Şanlıurfa'nın ve bölgenin en hızlı gelişen ilçesi olarak dikkat çekiyor. Bu nedenle yerel yönetim olarak bize ciddi iş düşüyor. Bu anlamda ilçemizi kalkındırmak ve artan nüfusa en iyi şekilde hizmet etmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz.

Karaköprü, her sene önemli bir büyüme kat ediyor ve göç alarak nüfusunu katlıyor. Biz de "yol medeniyettir" diyerek ilçemize yeni konforlu yollar kazandırıyor ve mevcut yolları yeniliyoruz. İlçemize daha modern ve geniş yollar kazandırmak için fen işleri ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Karaköprü Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle durmadan, yorulmadan hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede ihtiyaçlar dahilinde yeni yol açma ve yol yenileme çalışmalarını programlı bir şekilde sürdürecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...