Ekrem Arpak, Teve63’ün Genel Yayın Yönetmeni oldu

Ekrem Arpak, Teve63'ün Genel Yayın Yönetmeni oldu

Şanlıurfalı İş İnsanı Arif Önkol, Osman Fındık ve Abuzer Avcı TEVE63'ün genel yayın yönetmenliğine Ekrem Arpak'ı getirdi.

27 Eylül 2023 - 13:31

Bir süredir görüşen taraflar bugün bir kez daha bir araya gelerek sözleşmeye imza koyup birlikteliklerini resmileştirdiler.

TEVE63 Yönetim Kurulu Başkanı Arif Önkol imza töreni'nde hedeflerinin sadece Urfa'ya hitap eden lokal bir kanal olmadığını, Ekrem Arpak'ın genel yayın yönetmenliğine gelmesi ile kısa sürede ulusal da izlenir ve saygınlığı ilkeli bir duruşu olan marka haline gelmek olduğunu söyledi.

TEVE63 Yönetim Kurulu Başkanı başarılı iş adamı Arif Önkol, "Şehrimizin yetiştirdiği önemli değerlerden olan Ekrem Arpak'ın ailemize katılmasını değerli buluyor ve onunla kısa sürede fark yaratan yayıncılık anlayışı ile zirveye çıkacağımıza inanıyorum" dedi. 

Ekrem Arpak Kimdir? 

Ekrem Arpak 1974 Şanlıurfa Siverek doğumludur. Yaşamının son 32 yılını İstanbul'da geçiren Arpak başarılı bir yazar, ses sanatçısı olduğu kadar ekranların sevilen ismi olarak dikkat çekmektedir. 

TRT, BeyazTv, Show gibi ulusal kanallarda başarılı çalışmalara imza atan Arpak Beyaz Tv'de yayınlanan Bir Masal Şehri Şanlıurfa programındaki performansı ile Avrupa'da Yılın En İyi Belgesel Program sunuculuğu ödülünü almıştır. Müzikal, tiyatral ve edebiyat dallarında birçok ödüle sahip olan Arpak kendisine ait Arpak Medya haber sitesinde kaleme aldığı makaleleler ile sadece ülkemizde değil Avrupa'nın bir çok ülkesinde hatırı sayılır olur kitlesine ulaşmıştır. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...