CHP Şanlıurfa il Başkanı Cidir iktidarı eleştirdi

CHP Şanlıurfa il Başkanı Cidir iktidarı eleştirdi

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, yaptığı basın açıklamasıyla AK Partili yetkililere, söz verilip Şanlıurfa’ya yapılmayan hizmetleri sordu.

12 Ocak 2022 - 12:08 - Güncelleme: 12 Ocak 2022 - 12:21

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, bir basın açıklaması yaparak iktidar partisinin Şanlıurfa’ya verdiği sözlerin çoğunu gerçekleştirmediğini kaydetti.

Şanlıurfa’daki söz verilen ama yapılmayan hizmetleri gündeme getiren Hayrettin Cidir, Şanlıurfa’nın ülke genelinde yapılmayan hizmetlerden dolayı birçok ilin gerisinde kaldığını vurguladı.

“Şanlıurfa eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, tarımda, enerji sıkıntısında ve birçok alanda hizmet beklemektedir” diyen Cidir, sözlerini şöyle sürdürdü:

AK Partili yetkililere soruyorum. Yıllar önce ihalesi yapılmış olan Kuzey-Batı Çevre Yolu ne zaman bitirilecek? 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nın yeri ne zaman Millet Bahçesi yapılacak? Telleri havada kalan kuşların üzerine konduğu teleferik projesi ne zaman tamamlanacak?  Şanlıurfa Şehir Hastanesine 2022 yılında ne kadar ödenek ayrıldı? Ne zaman bitirilecek? ‘Şanlıurfa’nın enerji sorununu ben çözeceğim’ diyen AK Parti İl Başkanı Sayın Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa’mızın enerji sorunu ne zaman çözüme kavuşturulacak.”

Cidir, kentte sağlık ve eğitim alanında yaşanan sorunları da sıralayarak, sözlerine şöyle devam etti:

“Şanlıurfa’da kan bankasının bulunmaması büyük sağlık sorunu oluşturuyor. Şanlıurfa’ya ne zaman kan bankası yapılacak? Ülkemizde ve Şanlıurfa’da yaşanan ekonomik problemler ne zaman çözüme kavuşturulacak? Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri vatandaşlara vermiş oldukları vaatleri ne zaman gerçekleştirecekler? Sorunun muhataplarından vatandaşlarımız ve bizler cevap bekliyoruz”.

SURUÇ’TA 3 AŞİRET CHP’YE KATILDI

Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ülke genelinde ve Şanlıurfa’da vatandaşların büyük bir teveccühü olduğunu belirterek, “Cumhuriyet Halk Partimize geçen hafta Suruç ilçesinde 3 aşiret katılım sağladı. Partimize katılan tüm aşiret mensuplarına teşekkür ediyorum. Ayrıca son 1 ayda Partimize 713 üye kaydı yaptık. Partimize ilgi ve teveccüh gösteren tüm Şanlıurfalı hemşerilerime teşekkür ederim” ifadesini kullandı.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...