Koronavirüs’ten kurtulan genç kızdan anlamlı paylaşım

Koronavirüs'ten kurtulan genç kızdan anlamlı paylaşım

Şanlıurfa'da hastanede koronavirüs tedavisi gören ve eski sağlığına kavuşan genç kızdan anlamlı paylaşım.

05 Ağustos 2020 - 09:02

Şanlıurfa'da 15 gün hastanede koronavirüs tedavisi gören ve sağlığına kavuşarak taburcu olan Yüksek Ziraat Mühendisi Leylak Dusak, sağlık çalışanları için anlamlı bir paylaşım yaptı.

Dusak paylaşımında "Uzun süreçli  Covid -19 mücadelemde her gece dökülen ecel terinden vücuda bıçak saplanır gibi saplanan amansız ve zamansız sancıların  15 günlük Sürecinde tam bitti derken tam nefesim kesildi derken  yalnız bir şekilde gece 4 sularında ecel teri dökmeye başladım. Uykusundan uyanarak bana yeniden şifa olan sabaha kadar başımda bekleyip ailemin yokluğunu aratmayan, bana yaşama umudu aşılıyan, ellerim  kanlar içinde iken kanlı elimi hiç düşünmeden temizleyen ve kendi sağlığını hiçe sayan çok  değerli  sağlık çalışanı İhsan Kırmızı hemşireye ailem ve şahsım adına çok teşekkür ederim. Minnettarım sizlere"

Paylaşımında sağlık için tavsiyelerde bulunan Dusa, "Sizlere küçük bir tavsiye; sağlık bu dünyadaki en büyük nimettir, ne makam, ne mevki, ne para, ne şan, ne şöhret, hiçbirinin zerre bir faydası olmayacaktır. Sağlığınız elinizdeyken değerini bilin giden değerler bir daha asla geri gelmeyecektir" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...