İbrahim Tatlıses mal varlığını açıkladı

İbrahim Tatlıses mal varlığını açıkladı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, mal varlığının iddia edildiği kadar büyük olmadığını belirtti. Tatlıses, servetini tek tek açıkladı.

02 Ağustos 2023 - 14:14 - Güncelleme: 02 Ağustos 2023 - 16:14

Zaman zaman açıklamalarıyla adından söz ettiren Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses, bu kez malvarlığıyla gündeme geldi.

Geçtiğimiz günlerde "Serveti dudak uçuklatan ünlüler" başlığıyla paylaşılan bir listede adı geçen İbrahim Tatlıses, bu iddiayı yalanladı.

Tatlıses tüm servetini yazılı olarak açıkladı.

İşte ünlü sanatçının mal varlığı:

Seyrantepe'de 1.5 dönüm arsa üzerinde bulunan bir kebap salonu, TV binası, Tatlıses Şirketler Grubu binası, By Tatlısesgiyimin atölyesi ve mağazası, Demirciköy Alarko Sitesi'nde bir villa, Seyrantepe OYAK Sitesi'nde üç daire, Şanlıurfa'da bir daire, Şanlıurfa'da 3 dönüm arsa, İzmir Narlıdere Folkart Evleri'nde bir daire, Hadımköy Günışığı Konaklarında bir villa, 1 tekne, 2 sürat motoru, 2 adet Mercedes marka otomobil, 3 Jeep, 1 limuzin, 20 şirket aracı, Bodrum Bitez'de 48 daireli Tatlıses Paradise apartları ve içinde bir villa, Bodrum Bitez'de 6.5 dönüm üzerine denize sıfır 26 odalı Golo Beach Hotel, Bodrum Bitez'de 6.5 dönüm arsa, Kuşadası'nda 8 dönüm üzerine 6 katlı 157 odalı 314 yataklı Tatlıses Otel, İstanbul'da 5 kebap salonu, Uydu kanalı ve D-Smart'ta yayında olan TV kanalı, birçok ilde ulusal yayın yapan Tempo TV.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...