Depremzedelere Şanlıurfalı Fotoğrafçıdan Düğün Hediyesi

Depremzedelere Şanlıurfalı Fotoğrafçıdan Düğün Hediyesi

“Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında Şanlıurfalı fotoğrafçı Ramazan Bulut, depremzedeler için unutulmayacak bir adım attı. En özel günlerinde dış çekim hediye edeceğini belirten Bulut, Adıyaman’da canla başla mücadele etmişti. Arama kurtarma çalışmalarını gönüllü olarak tamamladığı gibi bölgenin buruk hikayesini de gündeme getirmişti. Şimdi ise güzel anılarında onlara eşlik etmek istiyor ve “her zaman yanınızdayım” mesajını en nahif şekilde veriyor.

03 Mayıs 2023 - 15:03

Yakınını Kaybeden Depremzedeler Yararlanabilecek

Zor günleri geride bırakan vatandaşlar, yeni bir hayata adım atmaya başladı. Her biri geçmişinde unutulmayacak acılar biriktirdiği için bu süreçte son derece zorlandıkları aşikar. Desteğini hiçbir zaman esirgemeyen insanlar, depremzedelerin bir an olsun yüzünü güldürmek için çaba sarf etmeye devam ediyor.

Ramazan Bulut, çiftlerin düğün masraflarına el uzatıyor ve yarım kalan hikayelerinin tamamlanması için elinden geleni yapıyor. Başlatmış olduğu proje kapsamında, yakınını kaybeden tüm depremzedeler için dış çekim hediye edeceğini belirtti.

Bu projeden yararlanmak isteyenlerin afet bölgesi ilan edilen illerden hangisinde olduğu ise önemli değil.

Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay, Gaziantep ve Malatya bölgelerinde afete yakalanan herkes için dış çekim hediye edilecek.

Afette yakınını kaybedenlerin acısını bir nebze olsun dindirmek isteyen Bulut, depremzedelerden gelecek talepleri memnuniyetle karşılayacağını ifade etti. Aynı zamanda bu sürecin şahitlerinden biri olması, başlattığı projeyi daha da etkileyici kılıyor.

 

Afet Yaralarını Sarmak için Gönüllüydü

Ramazan Bulut, deprem sürecini yakından takip etmiş ve neler yapabileceğini daha ilk günden planlamıştı. Adıyaman’a kısa sürede ulaşan Bulut, 10 gün boyunca enkazlarda arama kurtarma çalışmalarına devam etti. Pes etmeden her can için mücadelesine devam etmiş ve tanıklık ettiği anlarda, toplumu bilinçlendirmek adına önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Hiçbirini Unutmadı!

Yaşanan acının büyüklüğünün altını çizen Bulut, süreci unutmadığını ve yeni projelerle afet bölgelerine destek vermeye devam edeceğini açıkladı. Bu süreçte birinci derece yakınlarını kaybeden herkesin acısına ortak olmak istiyor ve sosyal sorumluluk projesiyle elini bir kez daha uzatıyor.

Depremzedeler, dış çekim için ekstra bütçe ayırmadan Ramazan Bulut’un profesyonel hizmetinden yararlanma hakkına sahipler. Fotoğrafçılıkta başarılarını kanıtlayan markasıyla bir kez daha gönülleri kazanıyor ve mutlu günlerin anılarını ölümsüzleştirmek için bekliyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...