"Azrail 0 - Tatlıses 3" gibi binlerce yorum yapıldı

"Azrail 0 - Tatlıses 3" gibi binlerce yorum yapıldı

Urfalı türkücü İbrahim Tatlıses, 2011'deki silahlı saldırıdan sonra geçtiğimiz yıl da bodrumda ciddi bir trafik kazası geçirmiş ve ölümden dönmüştü. Dün gece İzmir'in ünlü sitelerinden Narlıdere Folkart'taki dairesinde yangın çıkan Tatlıses, yurt dışında olduğu için tehlikenin eşiğinden döndü. Bir kez daha ölümden dönen Tatlıses, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

28 Nisan 2023 - 11:16 - Güncelleme: 28 Nisan 2023 - 11:21

İzmir'in Narlıdere ilçesindeki lüks bir sitede çıkan, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle 8 saatte kontrol altına alınan yangındaki hasar, gün ağarınca ortaya çıktı. Soğutma çalışmaları sürerken, bloktaki dairelerin kullanılamaz hale geldiği görüldü. Yangında 6 kişi dumandan etkilenirken, 1 kişi ise ayağından yaralandı. Bu kişiler, hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

SİTEDE İBRAHİM TATLISES'İN DE EVİ VAR

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, alevlerin geceyi aydınlattığı yangına ilişkin sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Tatlıses, "Folkart da oturan bütün komşularıma geçmiş olsun iki gün önce geliyordum İzmir'e uçaklarda yer yok diye gelemedim. Herkese geçmiş olsun. İnşallah can kaybı olmaz. Gelen mala gelsin" dedi.

“AZRAİL ‘İBO’YU YİNE YENEMEDİ”

Urfalı türkücü İbrahim Tatlıses, 2011'deki silahlı saldırıdan sonra geçtiğimiz yıl da bodrumda ciddi bir trafik kazası geçirmiş ve ölümden dönmüştü.  Dün gece çıkan yangından uçakta yer bulamadığı için yara almadan kurtulan Tatlıses, bir an da sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.

Tatlıses için, “Azrail ‘İbo’yu yine yenemedi.”, “Bu adamı ölüm takip ediyor ama bir türlü yakalayamıyor sanki.”, “Azrail 0 - Tatlıses 3” gibi binlerce yorum yapıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...