İbrahim Tatlıses Dua Lipa’nın dövmesini gerçek sandı

İbrahim Tatlıses Dua Lipa'nın dövmesini gerçek sandı

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın sırtına photoshop ile Urfalı türkücü İbrahim Tatlıses'in dövmesi yapıldı. Tatlıses ise Lipa'nın dövmesini gerçek sandı. Kısa bir süre sonra gerçeği öğrenen Tatlıses, konuyla alakalı açıklama yaptı.

03 Ocak 2023 - 12:14 - Güncelleme: 03 Ocak 2023 - 13:16

Bir sosyal medya kullanıcısı İngiliz şarkıcı Dua Lipa’nın sırtına Urfalı sanatı İbrahim Tatlıses’in fotoğrafını koyup, dövme gibi gösterdi.

Bunu gören Tatlıses, photoshop uygulanarak yapılan dövmeyi gerçek sandı ve 3 Grammy Ödülü sahibi olan Lipa'nın fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Tatlıses, paylaşımında, "Cesur ve güzel kızımıza teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

Tatlıses, kısa süre sonra paylaşımını silse de takipçilerinin diline düşmekten kurtulamadı. Fotoğrafın photoshop uygulanarak yapıldığını öğrenen İbrahim Tatlıses, konuyla alakalı sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

TATLISES: NİYETİM KÖTÜ DEĞİLDİ

"Ben Ajda Pekkan bilirim, Hadise bilirim" diyen Tatlıses, "Vaktim mi var da Dua Lipa’yı bileyim, takip edeyim? Meğer başka bir kıza yapmışlar, bunu gönderdiler. Ben de teşekkür ettim, paylaştım. Niyetim kötü değildi" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...