Hastanelerde ’Şehit yakınları ve Gazi İrtibat Bürosu’...

Hastanelerde 'Şehit yakınları ve Gazi İrtibat Bürosu' açıldı.

Kentteki şehit yakınları ve gaziler için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şanlıurfa Mehmet Akif inan Eğitim Araştırma Hastanesi’nde ‘Şehit Yakınları ve Gazi İrtibat Bürosu’ oluşturuldu.

26 Şubat 2018 - 17:03

Şanlıurfa’da hizmet veren Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şanlıurfa Mehmet Akif inan Eğitim Araştırma Hastanesi’nde, şehit yakınları ve gazilerin hem hastanedeki işlemlerinin daha çabuk hem de randevu, tahlil sonucu gibi işlemleri de hastaneye gelmeden yapabilmesi için  ‘Şehit Yakınları ve Gazi İrtibat Bürosu’ oluşturuldu.

Konuyla ilgili olarak bilgiler veren İl Sağlık Müdürü Himmet Durgut, “Şehitlerimizin bize emaneti olan ailelerinin ve gazilerimizin hastaneye gelişlerinde onlara hak ettiği sağlık hizmetini sunmak üzere Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü talimatları doğrultusunda Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şanlıurfa Mehmet Akif inan Eğitim Araştırma Hastanesi'nde ‘Şehit Yakınları ve Gazilerle İrtibat Bürosu’ oluşturuldu.

Bu iki hastaneye başvuran şehit yakınları ve gaziler görevlilerce karşılanarak, hastanedeki iş ve işlemlerine yardımcı olunacak. Tahsis edilen telefon numarası üzerinden hastane ve irtibat bürosuna ulaşan şehit yakınları ve gazilere hastaneye gelmeden randevu, tahlil sonucu ve benzeri hizmetlerinden yararlanacaklardır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ajans Urfa

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...