Açıkgöz’ doktor ve sağlık personellerinin Tıp Bayramını...

Açıkgöz' doktor ve sağlık personellerinin Tıp Bayramını kutladı.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkanı Tarık Açıkgöz, tüm doktor ve sağlık çalışanlarının ‘Tıp Bayramı’nı kutladı.

14 Mart 2018 - 10:21 - Güncelleme: 14 Mart 2018 - 10:53

İnsanlık tarihinin en eski mesleklerinden biri olan hekimlik mesleğinin önemini hiçbir dönemde kaybetmediğini ifade eden Kaymakam Tarık Açıkgöz mesajında şu ifadelere yer verdi; “Zaman mefhumu olmaksızın çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık personelinin bütün gayreti; vatandaşlara zamanında ve kaliteli sağlık hizmeti sunarak sağlıklarına yeniden kavuşmasını sağlamaktır. Her alanda büyük bir ivme kazanarak gelişen ülkemiz, sağlık alanında da dünyadaki gelişmelere ayak uydurmuştur. Bu alanda yapılan çok önemli yatırımlarla sağlık hizmetlerinin etkin ve yaygın biçimde tüm halkımıza ulaşması sağlanmıştır.

İlimizde sağlık hizmeti alan vatandaşların daha iyi hizmet almasını sağlamak ve hizmeti sunan sağlık personelinin daha özverili biçimde çalışmalarına imkan sağlayacak kaliteli, modern ve meslek onuruna yakışır mekanlarda hizmet verebilmeleri için önemli yatırımlar yapılmaktadır. Gerçekleştirilen tüm hizmetlerde insan odaklı hizmet anlayışı benimsenmektedir. Hekimlerimizin yüreklerindeki insan sevgisi ile hastaların kendilerine gösterdikleri küçük bir tebessüm bile onlar için eminim birçok ödülden daha önemlidir.

Başta Suruç’taki çalışanlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

Kaynak: rha ajans

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...