Vali Erin, kurumlarla istişarelerde bulundu

Vali Erin, kurumlarla istişarelerde bulundu

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi ve DSİ 15. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

08 Aralık 2021 - 18:00 - Güncelleme: 08 Aralık 2021 - 22:56

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, kurum kuruluş ziyaretlerine İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü ile başladı. Vali Erin’e, burada İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş eşlik etti.

EMNİYET TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR

Emniyet teşkilatına verdikleri mücadeleden ötürü teşekkür eden Vali Erin, “Memleketimizin ayrılmaz bir parçası olan bu bölgede, birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin devamı, ay yıldızlı al bayrağımızın en yükseklerde dalgalanması, içeride ve dışarıda şer güçlerine karşı canla başla bir mücadele ortaya koyan siz değerli kardeşlerime ve tüm emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Hiçbir şey beklemeden, kutsal vatanımız ve atalarımız, dedelerimiz için bu mücadeleyi Allah rızası için vermeye devam edeceğiz. Bu anlayışla devam edersek, Allah’ın izniyle başarılı olacağız. Allah, ayağınızı taşa değdirmesin, hep sizinle beraber olsun” ifadesini kullandı.

İSTİŞAREDE BULUNDU

Günün ikinci ziyaretini Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri ve İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine gerçekleştiren Vali Erin, burada da Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

 

DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ

DSİ 15. Bölge Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Vali Erin, burada da DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber ile bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ile birlikte gerçekleşen ziyarette, DSİ’nin sulama yatırımları ve devam eden çalışmalar hakkında görüşmeler gerçekleştirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...