Siverek’te beton boru üretim kapasitesi arttırıldı

Siverek'te beton boru üretim kapasitesi arttırıldı

Siverek Belediyesi kamu kaynaklarının yerinde kullanılması amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında büz boru üretim kapasitesini arttırdı.

02 Haziran 2023 - 11:38 - Güncelleme: 02 Haziran 2023 - 11:44

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'ın talimatıyla büz boru üretimini arttıran Fen İşleri Müdürlüğü, kısa sürede hazırladığı malzemeleri kırsalda vatandaşın hizmetinde kullanıyor.

Fen İşleri Şantiye Alanı'nda beton boru üretimine devam eden ekipler, hazırlanan malzemeleri dere geçişleri, menfezler ve kanalizasyonlarda kullanıyor.

Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Fen İşleri, 2 yılda ürettiği yaklaşık 30 bin büz boruyla gelen taleplerin tamamını karşıladı.

Üretimi yapılan büz boruların genelde kırsal mahallelerde kullanıldığını söyleyen Kırsal Hizmetler Müdürü Abdulkadir Canalır, ciddi manada üretime imza attıklarını belirtti.

Kamu kaynaklarının doğru ve yerinde kullanılmasının önemli olduğunu aktaran Canalır, "Dışarıdan daha yüksek bir maliyetle almak yerine kendimiz üretiyoruz. Üretim yapmamızın en büyük avantajlarından biri de zamandan tasarruf ediyoruz. Gerek alt yapı çalışmalarında gerek dere geçişlerinde gerekse de menfezlerde kullanıyor ve vatandaşlarımızın taleplerine anında yanıt vermiş oluyoruz. Zaten 2 yılda kullandığımız 30 bin beton borudan da anlaşılacağı üzere hemen hemen her alanda kullanıyoruz" dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...