Seracılığın geliştirilmesi ve istihdamın arttırılması...

Seracılığın geliştirilmesi ve istihdamın arttırılması projesi

Suruç Belediyesi ile GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında seracılığın geliştirilmesi ve istihdamın arttırılması amacıyla protokol imzalandı.

24 Temmuz 2020 - 13:31 - Güncelleme: 24 Temmuz 2020 - 13:34

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığında düzenlenen imza töreninde konuşan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, ilçede istihdamın artması ve tarımın geliştirilmesi için mücadele ettiklerini söyledi.

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına sunduğumuz Seracılığı Geliştirme Projesi kabul edildiğini ifade eden Aktaş, Projemizin protokolünü GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Vekili Mehmet Açıkgöz ile imzaladıklarını belirtti.

İlk etapta projeden 10 çiftçinin faydalanacağını belirten Aktaş,”Bu projedeki amacımız sürdürülebilir tarım teknikleri çerçevesinde ilçede seracılığın yaygınlaştırılması, çiftçilerin gelir düzeyinin arttırılması, gelir getirici tarım ve tarım dışı yeni faaliyet alanlarının geliştirilmesi yollarının belirlenmesidir. Bölgenin potansiyelini tespit etmek adına proje geliştiriyoruz ve bölgede hemen her alanda çalışma yapacağız.”dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...