Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası’ndan üyelerine ücretsiz...

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası'ndan üyelerine ücretsiz gezi

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası, üyelerini bir araya getirmek ve tarihi değerleri yerinde görmek amacıyla Karahantepe’ye gezi düzenleyecek.

09 Eylül 2023 - 12:10 - Güncelleme: 09 Eylül 2023 - 13:44

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası, üyelerini bir araya getirmek ve sosyal gelişimini arttırmak amacıyla Karahantepe’ye gezi düzenleyecek.

Geziye katılmak isteyenler, 11 Eylül Pazartesi gününden itibaren odalarının 04143145809 numaralı telefonundan kayıt yaptırabilecekler.

Gezi etkinliğine ilişkin yazılı açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, şunları kaydetti:

“Kıymetli üyemiz, üyelerimizi bir araya getirmek, sosyal gelişini arttırmak, değişik mahallelerden gelecek Bakkalları birbirleri ile tanıştırmak, sorunlarını dinlemek, tarihi değerlerimizi yerinde görmek amacıyla yapılacak.

24 Eylül Pazar günü saat 13.00 te Göbeklitepe’den sonra keşfedilen ve Göbeklitepe ile benzerlik oluşturan Viranşehir yolu istikametinde yaklaşık 70 km uzaklıktaki Karahantepe ören yerini günübirlik ziyarete gideceğiz. Yaklaşık 70 kişi kontenjanımız var. Gelmek isteyen üyemiz Pazartesi gününden itibaren Odamızın 04143145809 numaralı telefonunun arayarak ismini yazdırması gerekmektedir. Gidiş dönüş için Büyükşehir Belediyemizden otobüsler tahsis edilmiştir. Yemek içmek Odamızdan karşılanacaktır. 

Gidiş Tarihi: 24 Eylül 2023 Pazar

Gidiş saati:13.00

Dönüş saati: aynı gün 18.00 de

Hareket yeri: Odamızın ŞUTİM’DEKİ yerinde”.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...