Hilvan’daki denetimlerde ceza yağdı

Hilvan'daki denetimlerde ceza yağdı

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye istinaden Hilvan'da genel denetimler gerçekleştirildi.

05 Eylül 2020 - 20:44

Denetimlerde tedbir kurallarına uymayan birçok esnaf ve vatandaşa ceza kesildi.

Son zamanlarda Hilvan İlçesi'nde artan korona virüs vakalarının önüne geçmek ve hayatı normalleştirmek amacıyla yayınlanan genelge gereği genel denetimlere katılan Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, uyarıları dikkate almayan esnaf ve vatandaşlara para cezası uygulanmasını istedi.

Emniyet ile Zabıta ekiplerinin katıldığı genel denetimlerde Kaymakam Doğan, işyerlerinde maske takmayan ve dezenfektan bulundurmayan esnaflara verilen süre içerisinde gerekli malzemeleri temin etmeyenlere para cezası kesilmesi yönüne talimat verdi. 

Denetimler esnasında maskesiz bir şekilde toplum içinde dolaşarak risk yaratan vatandaşlara da 900 tl para cezası kesildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü polis uygulama noktasına giden Kaymakam Coşkun Doğan ve beraberindekiler, durdurulan yolcu otobüsü ve diğer araçlarda da denetimlerini sürdürdü. 

Denetimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Doğan, denetimlerin sıkı bir şekilde sürdürülecek hiçbir esnafımıza ve vatandaşımıza ceza kesmek gibi bir amacımız yoktur. Tek bir amacımız var, o da toplu artan vakaların önüne geçerek toplum sağlığını korumaktır' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...