Haliliye meclisinde görüşüldü: Revize edilecek

Haliliye meclisinde görüşüldü: Revize edilecek

Haliliye Belediyesi Meclis Toplantılarının Kasım Ayı ilk birleşimi bugün gerçekleşti. Toplantıda Mehmet Canpolat, bazı binalarla ilgili hukuki sürecin devam ettiğini ve birçok binanın ise riskli olduğu için boşaltıldığını söyledi.

02 Kasım 2020 - 19:00 - Güncelleme: 02 Kasım 2020 - 20:37

Haliliye Belediye Meclisi Kasım Ayı ilk birleşimi Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat başkanlığında Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi toplantı salonunda bugün gerçekleşti.

Toplantıda yoklama ve açılış konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Gündem maddeleri içinde yer alan, Haliliye’de yeni imar planı uygulaması ile Haliliye’de köklü dönüşümün startının verilmesi ve imarın uygulanacağı mahallelerde büyük dönüşümün hedeflendiği ilk etapta Süleymaniye, Devteyşti, Yavuz Selim ve Ahmet Yesevi Mahallerinde başlaması,revize imar planının uygulaması için Haliliye Meclis üyelerinin oylanmasına sunuldu.

Karar oy birliği ile kabul edildi.

Öte yandan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat,  riskli yapılarla ilgili Çevre ve şehircili bakanlığı ile görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, bazı binalarla ilgili hukuki sürecin devam ettiğini ve birçok binanın ise riskli olduğu için boşaltıldığını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...