Haliliye’de kış öncesi yol çalışmaları sürüyor

Haliliye'de kış öncesi yol çalışmaları sürüyor

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çatallı ve Derinkuyu mahallelerinde çalışmalara devam ederken, Konaç Mahallesi’nde de çalışmaların büyük bir çoğunluğunu tamamlayarak yeni yolları vatandaşların hizmetine sundu.

11 Kasım 2020 - 14:40 - Güncelleme: 11 Kasım 2020 - 14:54

Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Kış mevsimi öncesi özellikle kırsal mahallelerde yol sorunlarının yaşanmaması için çalışma yürüten Haliliye Belediyesi, 5 farklı ekip ile kırsalda stablize yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Çatallı ve Derinkuyu mahallelerinde çalışmalara devam ederken, Konaç Mahallesi’nde de çalışmaları tamamlayarak yeni yolları vatandaşların hizmetine sundu.

Yürütülen çalışmalar ile ilgili konuşan Derinkuyu Mahalle Muhtarı Mehmet Dağ, Haliliye Belediyesinin mahallelerinde başlattığı yol yapım çalışmalarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...