Haliliye Belediyesi festivallerde ilçeyi tanıttı

Haliliye Belediyesi festivallerde ilçeyi tanıttı

Haliliye Belediyesi, Ankara ve İstanbul’da düzenlenen festival ve tanıtım günlerinde hem Haliliye’nin tarihi ve turistik yönünü hem de gençlik faaliyetlerinin tanıtımını yaptı.

21 Kasım 2021 - 13:48 - Güncelleme: 21 Kasım 2021 - 14:39

Ankara Başkent Millet Bahçesinde, 16 - 21 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Tam Bana Göre Gençlik Festivalinde, Haliliye Belediyesi de yerini aldı. Göbeklitepe ve Karahantepe’yi Ankaralılara tanıtan Haliliye Belediyesi, ilçede yürütülen gençlik faaliyetlerini de kurulan stantta tanıttı.

Festival kapsamında gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvasına da katılan Haliliye Belediyespor Masa Tenisi Takımı, ekip halinde 3’üncü olarak bronz madalya sahibi oldu. Festivalde Haliliye Belediyesi’nin mehter takımı ve halk oyunları ekibi de sahne alarak ilgiyi üzerine çekti.

Haliliye Belediyesi, İstanbul’un Maltepe ilçesinde düzenlenen Şanlıurfa Tanıtım Günlerinde de stant kurdu. Maltepe etkinlik alanında 18- 21 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen tanıtım günlerinde Şanlıurfa’nın ve Haliliye’nin tanıtımı yapıldı. Etkinlik alanında oluşturulan sahneden Haliliye Belediyesi tarafından hazırlanan Göbeklitepe ve Karahantepe’nin tanıtım filmleri sahnelendi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...