Beyazgül’den Ramazan ayı mesajı

Beyazgül'den Ramazan ayı mesajı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Ramazan ayının gelişi nedeniyle videolu bir mesaj yayımladı.

12 Nisan 2021 - 14:00 - Güncelleme: 12 Nisan 2021 - 14:47

Beyazgül mesajında, “Toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın, paylaşma ve sevgi bağlarının daha da güçlendiği hoşgörünün daha da arttığı bir ramazan ayının mutluluğunu sizlerle birlikte paylaşıyorum. Ramazan ayı yorulan gönüllerin inşirah bulduğu manevi bir aydır, Ramazan ayı rahmet ve mağfiret ayıdır, Ramazan ayı kardeşlik bağlarının yeniden inşa edildiği bir aydır. Bu mübarek aya bizleri kavuşturduğu için Rabbimize hamd-ü senalar ediyoruz. Yeryüzünü etkileyen bir musibetle karşı karşıya kaldığımız bugünlerde, ramazan bizlere bir rahmet gibi geldi. Ümitle, umutla, müjdeyle geldi. İyi ki geldi, Hoş geldin ey şehri ramazan diyoruz.

Bu mübarek ayda da Enerjimizi Sosyal Yardımlaşmaya ve Dayanışmaya Ayırdık, gönüllere yolculuk yapmaya devam edeceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda kolisi ve YADES Projesi kapsamında; kendi tesislerimizde hazırladığımız sıcak yemekleri tekrardan ulaştıracağız inşallah.

Bu duygu ve düşüncelerle, tekrar gelişiyle gönüllerimizi aydınlatan rahmet ve bereket iklimi Ramazan ayının, kalplerimize huzur, hanelerimize bereket, ailemize, ülkemize ve İslâm âlemine hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...