Baydilli, mimarlar ile fikir alışverişinde bulundu

Baydilli, mimarlar ile fikir alışverişinde bulundu

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Mimarlar Odası üyesi mimarlarla bir araya gelerek inşaat sektörü ve yapılan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

31 Aralık 2021 - 17:08 - Güncelleme: 31 Aralık 2021 - 17:21

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Mimarlar Odası Şanlıurfa Şube Başkanı Ferhat Karadağ ve yönetim kurulu üyesi mimarlar ile bir araya geldi.

Mimarlar ile Karaköprü’de yaptıkları çalışmaları ve ilçeye kazandırdıkları projeleri paylaşan Baydilli, inşaat sektöründe yapılabilecek projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Yapılan toplantının ana hedefinin ilçedeki problemleri konuşmak olduğuna değinen Baydilli,

“Mimarlar Odası üyesi arkadaşlarımız inşaat sektörünün en yoğun olduğu ilçemizde daha iyi bir çalışma ortamı oluşması ve işlemlerin daha hızlı olması için talepte bulundular. Biz de teknik arkadaşlarımızla onları dinledik ve gerekli sorunların çözümü için çalışma yapacağımızı ilettik. Kendilerine ziyaretleri ve istişareleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mimarlar Odası Şanlıurfa Şube Başkanı Ferhat Karadağ ise, “Karaköprü hızlı büyüyen ve gelişen bir ilçemizdir. Biz ilçenin gelişiminde bizim de yapabileceğimiz teknik katkıları konuştuk. Bizi dinleyen ve ilgilenen başkanımıza, başkan yardımcılarımıza ve ilgili birim müdürlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...