Altın Makas Mesut’tan teşekkür

Altın Makas Mesut'tan teşekkür

Haliliye Belediyesi tarafından ‘Altın Makas’ sertifikasını kazanan Kuaför Mesut Portakal, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekibine teşekkür etti.

04 Nisan 2021 - 12:40 - Güncelleme: 04 Nisan 2021 - 12:45

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde hizmet veren insan sağlığına ve hijyene önem veren berber ve kuaförlere yönelik “Altın Makas” projesini hayata geçirdi. Altın makas sertifikasını almaya hak kazananlardan birisi de Mesut Portakal oldu. Müşterileri tarafından ‘Altın Makas Mesut’ olarak hitap edilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten Mesut Portakal, “Bir zamanların efsane kuaförü olan Altın Makas Halil ustamızın ismi ile anılmak bu şehrin bir evladı olarak bana gurur verdi” dedi.

Urfa’ya gelen bir çok sanatçının tercih ettiği Altın Makas Halil’in namının Urfa’yı aştığını ve özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara gibi metropol şehirlerde tanındığını vurgulayan Portakal, hem çıkan haberler hem de sosyal medya paylaşımlarından gelen mesaj ve telefonlardaki ilgiden çok memnun olduğunu ifade etti.

Portakal, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekibine çok teşekkür ederek, “Başkan Bey’in makamında bizleri ağırlayıp başlatmış olduğu projenin devamlılığından bahsederek ilçeye kattığı sinerjiyi hissettim.  Bu projenin ilçemize ve şehrimize bir ivme katacağını düşünüyor Haliliye Belediye Başkanı Sayın Mehmet Canpolat’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...