"Şanlıurfa" Travel Expo Ankara Turizm Fuarında...

"Şanlıurfa" Travel Expo Ankara Turizm Fuarında Tanıtılıyor.

Bu yıl üçüncü kez kapılarını açan Travel Expo Ankara Uluslararası Turizm Fuarında Şanlıurfa da açtığı stantla yerini aldı.

23 Mart 2018 - 22:01

22-25 Mart 2018 tarihleri arasında Ankara ATO Congresium Fuar Alanında düzenlenen Travel Expo Ankara uluslararası Turizm Fuarına Şanlıurfa Valiliği organizasyonunda, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP İdaresi Başkanlığı, Eyyübiye Belediyesi, Haliliye Belediyesi, Karaköprü Belediyesi, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Yatırım ve İzleme Koordinasyon Başkanlığı ve ŞURKAV ortak olarak katıldı.
Fuar; Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla kapılarını ziyaretçilere açtı.
Türkiye’nin önemli turizm firmalarını bir araya getiren fuarda misafirlere İngilizce ve Türkçe Şanlıurfa gezi Rehberi, broşürler, tanıtım materyalleri dağıtılırken; çok sayıda misafirin ziyaret ettiği stantta çiğköfte, cevizli üzüm lokumu ve mırra gibi yöresel tatlar standı ziyaret edenlere ikram ediliyor.
7 ülkeden 42 şehir ve 220 katılımcının yer aldığı 3. Travel Expo Ankara 2018 Uluslararası Turizm Fuarı 25 Mart 2018 tarihine kadar açık kalacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...