Karaköprü’de gençler için yeni ders çalışma alanları...

Karaköprü'de gençler için yeni ders çalışma alanları kazandırılıyor

Karaköprü’de gençlerin ders çalışması için 4 adet okuma evinin yapım çalışmaları devam ediyor. Tamamlandığında yüzlerce gencin sınavlara hazırlanacağı bir alan olacak.

22 Eylül 2023 - 13:36 - Güncelleme: 22 Eylül 2023 - 16:48

Karaköprü Belediyesi, gençlerin konforlu bir ortamda ders çalışabilmesi için ilçeye kazandıracağı 4 adet okuma evinin yapım çalışmaları devam ediyor.

Batıkent, Seyrantepe, Atakent ve Karşıyaka Mahallelerinde yeni okuma evlerinin inşaat çalışmaları hızla sürerken, okuma evlerinin tamamlanıp gençlerin hizmetine sunulması planlanıyor. Karaköprü Belediyesinin Batıkent, Seyrantepe ve Atakent Mahallelerinde yapımı süren okuma evleri 311 metrekare alanı kapsarken, Karşıyaka Mahallesine kazandırılacak olan okuma evi de 324 metrekare alanda inşa ediliyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçeye daha fazla okuma evi okuma kazandırmak için gençlere söz verdiklerini belirterek 4 adet yeni okuma eviyle bu sayıyı artıracaklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli şunları kaydetti: “Çok önemli genç nüfus potansiyeline sahip Şanlıurfa’mızda bu gençlerin eğitimli ve donanımlı olarak yetişip ülkeye, şehrimize hizmet etmesi için onların eğitimine önem veriyoruz. Sınavlara hazırlanan öğrenci kardeşlerimize alternatif ders çalışma alanları sunmak için daha önce kazandırdığımız okuma evlerine 4 adet daha ekliyoruz.

Batıkent, Seyrantepe, Atakent ve Karşıyaka Mahallelerimizde yapımı süren okuma evlerimizin üçünde çalışmalarımız sona yaklaştı. Karşıyaka Mahallemizde de okuma evi yapım çalışmamıza başladık ve inşallah kısa sürede onu da tamamlayacağız. Okuma evlerimiz şimdiden ilçemize ve öğrenci kardeşlerime hayırlı olsun” dedi.

Karaköprü Belediyesi, gençlerin ders çalışma ortamı ihtiyacını karşılamak için talepler dâhilinde ilçeye yeni okuma evi kazandırma çalışmalarını sürdürecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...