Öğrenciler arasında yarışma yapılacak

Öğrenciler arasında yarışma yapılacak

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yer alan 9 ildeki öğrencilerin katılacağı “GAP YEŞİL İNOVASYON” projesi kapsamında yarışma düzenlenecek.

02 Ekim 2020 - 17:20 - Güncelleme: 02 Ekim 2020 - 18:19

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ortaklığındaki “GAP YEŞİL İNOVASYON” projesi kabul edildi.

Projede Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yer alan 9 ilde (Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır, Adıyaman, Mardin, Batman, Siirt, Kilis ve Şırnak) eğitim gören ortaokul ve lise düzeyindeki öğrenciler arasında “Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği/Sürdürülebilir Ekoloji ve Çevre” konulu 2 farklı kategoride yarışma düzenlenecek.

Yarışma sonucunda her iki kategoride yer alan ortaokul ve lise düzeyindeki birincilerin yurtdışı gezisi ile ikinci ve üçüncü olan yarışmacıların ise yurt içi gezisi ile ödüllendirilmesi planlanırken, pandeminin seyri ve proje yürütme kurulunun kararı ile ödülün değişebileceği ifade edildi.

Yarışmanın detayları, eğitimler, başvurular, yarışma ve sergi zamanları ile ilgili program ilerleyen tarihlerde netleşecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...