Farkındalık yaratmak için Urfalı öğrenciler özür diledi.

Farkındalık yaratmak için Urfalı öğrenciler özür diledi.

Tekirdağ’da öğrencilerin öğretmenleriyle dalga geçmesi üzerine, onları kınamak ve farkındalık yaratmak isteyen Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne giderek Şerafettin Turan’dan özür diledi. Turan ise öğrencilere teşekkür etti.

15 Şubat 2018 - 16:58

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ders anlatan bir öğretmeni öğrencilerin alaya alması üzerine Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri bu davranışı kınamak ve farkındalık yaratmak için okullarındaki tüm öğretmenlere karanfil dağıttı. 

Öğrenciler daha sonra ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne giderek tüm öğrenciler adına öğretmenleri temsilen İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’dan özür diledi.

Meslek liselerinde yetişen öğrencilerin her zaman duyarlılık sahibi, öğretmenlerine saygılı öğrenciler olduğunu, az da olsa böyle vakaların yaşanmasının üzüntü verici olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, bu konuda örnek bir davranış sergiledikleri için Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine teşekkür etti.

Kaynak: Ajans Urfa

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...