Viranşehir’de 3 milyon 500 bin TL’lik havuz yapılacak

Viranşehir'de 3 milyon 500 bin TL'lik havuz yapılacak

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin girişimleri sonucu ilçede 3 milyon 500 bin liralık yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak.

27 Ekim 2020 - 12:40 - Güncelleme: 27 Ekim 2020 - 12:46

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ihalenin ardından, Şırnak Mahallesindeki yarı olimpik havuzun yapımına başlanacağını söyledi.

Yüklenici firma tarafından ihalesi alınarak yapımına başlanacak yüzme havuzu 1,35 derinliğinde, 25 metre uzunluğu ve 12 metre genişliği olacak ve 3 tane yüzme kulvarı barındıracak.

955 metrelik ana kapalı bina alanı içinde bulunan tesiste, soyunma odaları, yönetim odası, hacim odası, antrenör odası, malzeme ile temizlik odası olarak hizmet verecek. Yüzme havuzu tamamlandığında kurslar düzenlenerek yüzme dersleri verilecek.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, gençleri ve gençliği çok önemsediklerini belirterek, söz verdikleri gibi öğrencilerin hayallerini bir bir gerçekleştirmenin mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi.

Ekinci, yakın zamanda yapımına başlanacak tesisin, ilçe halkına ve gençlerine hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...