SONAR’ın araştırmasında Şanlıurfa’da var

SONAR'ın araştırmasında Şanlıurfa'da var

SONAR Araştırma Şirketinin yaptığı anket çalışmasına göre Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, en başarılı başkanlar arasında yer aldı.

28 Temmuz 2020 - 14:15 - Güncelleme: 28 Temmuz 2020 - 14:27

Çin'de ortaya çıktıktan sonra binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüs nedeniyle Türkiye genelinde uzun süre yasaklar olurken, bu süreçte belediyelerin yaptığı hizmetler değerlendirildi.

SONAR Araştırma Şirketinin yaptığı ankete göre en başarılı büyükşehir belediye başkanları ve İstanbul ilçe belediye başkanları belirlendi.

Araştırmaya göre en başarılı AK Partili başkan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen olurken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de listeye girmeyi başardı.

Beyazgül, aldığı yüzde 51,5'lik oranla en başarılı 4'üncü belediye başkanı oldu. 

Listenin ilk beşinde yer alan AK Partili başkanlar şu şekilde sıralandı:

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın.

En başarılı CHP'li belediye başkanlarının sıralaması ise şöyle:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...