Şanlıurfa’da kış öncesi yardımlar başlıyor

Şanlıurfa'da kış öncesi yardımlar başlıyor

Şanlıurfa Aşevi Derneği Yetkilisi İbrahim Demirkol, yaptığı açıklamada, kış öncesi yardımların başladığını ve hayırseverlerden destek beklediklerini kaydetti.

28 Ekim 2020 - 18:20 - Güncelleme: 28 Ekim 2020 - 19:01

Şanlıurfa'da uzun yıllardan bu yana ihtiyaç sahiplerine yardım eden eden Şanlıurfa Aşevi Derneği, çalışmalarına devam ediyor. 

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Şanlıurfa Aşevi Derneği Yetkilisi İbrahim Demirkol, hayırseverlerden destek beklediklerini söyledi.

1993 yılından bu yana yardımlara devam ettiklerini dile getiren Demirkol, şunları söyledi:

"1000 muhtaç aileye yıllardır bakıyoruz, halen de bakmaya devam ediyoruz. Mart ayında çıkan koronavirüsten dolayı sıcak yemek vermeyi durdurduk. Ama Mart ayından bu üçüncü gıda paketimizi buradaki muhtaç ailelere veriyoruz. Şu anda ortalama günlük 100 eve 2 kilograma yakın kıyma et ve 5 ekmek veriyoruz. 1 Kasım'dan itibaren kışlık kıyafetler dağıtacağız. Şanlıurfalılardan ve diğer insanlardan istediğimiz, buraya gelin, görün, fakirlerimize beraber yardımcı olalım. İstediğiniz şekilde, istediğiniz yardımı yapabilirsiniz. Faaliyetlerimize devam ediyoruz. Aşevimiz açıktır. Herkesin Mevlid Kandilini kutlarız."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...