Haliliye Belediyesi, hastanede ücretsiz çorba dağıtacak!

Haliliye Belediyesi, hastanede ücretsiz çorba dağıtacak!

Haliliye Belediyesi'nin "Gönül çorbası" ikramının hastanede de dağıtılması çağrısına yanıt gecikmedi. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ilgili müdürlüğe talimat verdiğini belirtti.

03 Aralık 2020 - 00:40 - Güncelleme: 03 Aralık 2020 - 09:13

“Haliliye Belediyesi Gönül Çorbası” sloganıyla yapılan çorba ikramının sınırları Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kadar uzanacak.

Haliliye Belediyesi tarafından sosyal medya hesabı üzerinden gönül çorbası ikramının yapıldığına dair bir paylaşım yapıldı. Paylaşıma yanıt veren bir takipçi Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a çağrıda bulunarak çorbanın hastanede de dağıtılmasını istedi. Takipçi "Sayın başkanım hastanelerde çok aile var hastalarını bekleyen lütfen çorba dağıtımını hastane bahçelerinde misafirhane önlerinde yapsanız çok dua alırsınınız Harran üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde çok aile var dışarda saygılar" ifadelerini kullandı.

Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Ahmet Güzelçiçek de çağrıya destek vererek "Hastanelerde çorba ikramı çok iyi bir fikir... Güzel bir sosyal belediyecilik hizmeti olacak aynı zamanda. Hastanelerde çorba ikramına davet ediyoruz belediyemizi..." dedi.

Başkan Canpolat'tan talebe olumlu yanıt geldi. Başkan Canpolat en kısa sürede çorba ikramının hastanede de başlatılacağını duyurarak "Sayın hocam, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze gerekli talimatları verdim. En kısa süre içerisinde Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bahçesinde Gönül Çorbamızın dağıtımı olacaktır. Sizin nezdinizde tüm sağlık çalışanlarımıza da kolaylıklar dilerim"dedi.

Başkan Canpolat'ın yanıtı takdir topladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...