Urfalı minik güreşçilerden tam 18 madalya

Urfalı minik güreşçilerden tam 18 madalya

Toki Şehit Jandarma Er Adnan Yaslı Ortaokulu'nun güreşçi öğrencileri madalyaları ile birlikte müdürlüğümüzü ziyaret etti.

16 Şubat 2018 - 12:15

TOKİ Şehit Jandarma Er Adnan Yaslı Ortaokulunun güreşçi öğrencileri madalyaları ve kupaları ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’ı ziyaret etti.

Serbest ve Grekoromen dallarında bugüne kadar katıldıkları yarışmalarda altın, gümüş ve bronz olmak üzere toplam 18 madalya ile il birinciliği ve il ikinciliği kupaları kazanan başarılı öğrenciler, katıldıkları müsabakalar ve güreş sporu ile ilgili bir süre sohbet etti.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ziya Suluyer, TOKİ Şehit Jandarma Er Adnan Yaslı Ortaokulu Müdürü Salih Ayı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ersin Tahan’ın da bulunduğu ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Turan, kendisinin de öğrencilik döneminde güreş sporuyla ilgilendiğini belirterek "Spora olan ilginizin eğitim hayatlarınıza da olumlu etkilerini göreceksiniz. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur felsefesiyle öğrencilerin her branşta ve her yaşta sporla ilgili olması bizleri memnun ediyor. Hepinize başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü  Turan ziyaret sonunda madalyalı güreşçilerine elde ettikleri başarılarından ötürü kitap hediye etti.

Kaynak: Ajans Urfa

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...