Urfa’da doğalgaz patlaması sonrası uyarı geldi!

Urfa'da doğalgaz patlaması sonrası uyarı geldi!

Urfa'da meydana gelen doğalgaz patlaması sonrası açıklama yapan Aksa Doğalgaz "Bölgelerde yapılacak herhangi bir kazı çalışması öncesi 187 Doğal Gaz Acil Hattı aranarak haber verilmesi gerekir" uyarısında bulundu.

02 Eylül 2020 - 00:40 - Güncelleme: 02 Eylül 2020 - 09:12

Şanlıurfa'da doğalgaz dağıtım operasyonunu yürüten Aksa Doğalgaz, bugün kentte meydana gelen doğalgaz patlaması sonrası resmi açıklama yaptı. 

Açıklamada doğalgaz şebeke hattınd arıza meydana geldiği; sürekli ve kesintisiz gaz arzı devam ettiği belirtildi. Çalışma başlatılacağı duyurularak uyarılarda bulunulan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"01 Eylül 2020 Salı günü, Şanlıurfa Otogarı’nın yakınlarında bulunan Çevik Kuvvet Köprüsü mevkinde köprülü kavşak yapımında çalışan yüklenici firma tarafından doğal gaz şebeke hattına hasar verilmiştir.

Yaşanan hasarın ardından Aksa Doğalgaz ekipleri bölgeye intikal etmiş ve tedbir amacıyla itfaiye ekiplerine anında haber verilmiştir. Sürekli ve kesintisiz gaz arzı devam etmektedir. Çalışmaların tamamlanmasının ardından hasar & onarım çalışmalarına başlanacaktır.

Herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığı kaza sonrası, benzer bir olumsuz durumla karşılaşmamak adına, doğal gaz hattı geçen bölgelerde yapılacak herhangi bir kazı çalışması öncesi 187 Doğal Gaz Acil Hattı aranarak Aksa Şanlıurfa Doğalgaz Dağıtım A.Ş.’ye haber verilmesi ve gerekli görüldüğü takdirde kazının ilgili teknik personelin eşliğinde yapılması gerektiğini kamuoyunun bilgisine sunarız."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda