Müdür amcanın şefkat eli (Video izle)

Müdür amcanın şefkat eli (Video izle)

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde şimdiler asayiş ve huzur hakim. Emniyet müdürünün şefkat eli bir çocuğun daha yüzünü güldürdü.

01 Eylül 2020 - 20:57 - Güncelleme: 02 Eylül 2020 - 09:15

Suruç'un karanlık ve ara sokaklarında yanına koruma almadan normal bir vatandaşmış gibi dolaşan, sokakları karış karış gezen Suruç İlçe Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, gezisi sırasında sokak ortasında bisikletinin başında uğraşan bir çoçuğa denk gelince çocuğun yanına giderek ne yaptığını sordu.

Küçük çocuğun bisikletinin bozulduğunu ve eline aldığı taşla vurarak tamir etmeye çalıştığını anlayan Suruç İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz, küçüçük elleri yağ içindeki çocuğa bir yandan yardım ederken diğer yandan çocukla sohbet etti.

Kendisiyle sohbet eden ve bisikletini tamir etmesine yardım eden kişinin Emniyet Müdürü olduğundan habersiz olan küçük çocuk, Yılmaz'ın sorduğu sorulara cevap verirken bisikletini tamir etmeye de devam etti.

Oldukça eski olduğu görülen bisikletini küçücük elleriyle gecenin bir yarısı tamir eden Suruç'lu çocuğun adres ve iletişim bilgilerini de ona farkettirmeden alan Suruç İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz, küçük çocuğa bisiklet hediye ederek mutluluğuna ortak oldu. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda