Siyasetçi Halil Aslan, siyasi süreci değerlendirdi

Siyasetçi Halil Aslan, siyasi süreci değerlendirdi

AK Parti, Türkiye’nin birçok ilinde il başkanlığındaki isimleri değiştirmeye devam ediyor. AK Parti’nin başkanlık değişikliğine gideceği illerden biri de Şanlıurfa oldu. Siyasetçi Halil Aslan, görev tevdi edilirse en iyi şekilde yapacağını söyledi.

30 Temmuz 2023 - 13:16

AK Parti Teşkilat Başkanlığı geçtiğimiz günlerde AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı için aday başvurusu almaya başlamıştı. 
Perşembe gününe kadar başkan olmak isteyenler için başvuru süresi sona erdi. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı adaylarından bir tanesi de siyasetiçi Halil Aslan oldu.

İsmi geçen Adaylar içersinde kamu oyunda karşılık derecesi yüksek Adaylardan biri olan Siyasetçi Halil Aslan  basın mensupları ile bir araya geldi.Siyasi geçmişinde önemli işlere imza atan aslan Şanlıurfa'nın bir çok sorunun dile getirmişti.  Halil Aslan Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nı kendilerine tevdi ederlerse bu büyük görevi anlımın akıyla üstesinden geleceğini ifade etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı, şimdiye kadar yapılan 31 başvurunun listesini sosyal medya hesabı üzerinde kamuoyu ile paylaştı.

Listede en dikkat çekici isim Halil Aslan oldu. Şanlıurfa kamuoyunun yakından tanıdığı siyasetçi sosyal medya platformlarında hem AK Partililerin hemde Şanlıurfalıların desteğini aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...