BİRECİK ADAY ADAYI ÜZÜMCÜOĞLU’NA TEMAYÜLDE YOĞUN İLGİ

BİRECİK ADAY ADAYI ÜZÜMCÜOĞLU’NA TEMAYÜLDE YOĞUN İLGİ

31 Mart yerel seçimlerinde Ak parti de aday adaylık başvurularının sona ermesiyle birlikte bütün illerde olduğu gibi Şanlıurfa’da da temayül yoklaması yapıldı. Temayül yoklamasına katılan Birecik Belediyesi Başkan Aday Adayı Mehmet Üzümcüoğlu, destek istedi.

26 Kasım 2023 - 15:31

31 Mart yerel seçimleri dolayısıyla Şanlıurfa’da temayül yoklaması yapıldı. Sabah saatlerinde başlayan adaylık temayül yoklamasına delegelerin yoğun ilgisi vardı.

Yapılan temayül yoklamasına damga vuran isimlerden biri Birecik belediyesine aday adaylığını açıklayan Mehmet Üzümcüoğlu oldu.

Mehmet Üzümcüoğlu, 31 Mart Yerel seçimlerde Ak Partiden Birecik Belediye Başkanı aday adaylığını açıklamış ve ilk günden itibaren yoğun çalışmalara başlamıştı. Temayül yoklama alanında coşkulu bir şekilde karşılanan Üzümcüoğlu’na Birecik için oy kullanan üyelerin yoğun ilgisi vardı.

Yoklama alanında delegeler ile tek tek ilgilenen Üzümcüoğlu, daha iyi bir Birecik için destek istedi.

Burada bir açıklama yapan Mehmet Üzümcüoğlu, daha güzel bir Birecik için bizde varız diyerek; “Cumhurbaşkanımızdan aldığımız güç ve ilham ile bu yola girdiklerini ve genel merkez uygun gördüğü takdirde çok iyi bir Birecik için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...