Siverek’e Vadi Park uygulamasının yapımı sürüyor.

Siverek'e Vadi Park uygulamasının yapımı sürüyor.

Şanlıurfa’nın tüm ilçelerinde şehir parkları kurarak vatandaşlara ferah ortamlar oluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Siverek’teki Selimpınar Vadi Park çalışmaları da sürüyor. Bu yıl içerisinde yapımı tamamlanacak park ile Siverekli vatandaşlar aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri yeşil alana daha kavuşmuş olacak.

04 Nisan 2018 - 16:40

Şanlıurfa merkezin yanı sıra ilçelerde yaptığı çalışmalara aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, Siverek Selimpınar Vadi Park uygulamasını da sürdürüyor.

2018 yılı içerisinde yapımı tamamlanacak Selimpınar Vadi Parkında sosyal tesisler bakımından da her türlü ayrıntı gözden geçirildi. 140 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan Siverek Selimpınar Vadi Parkında oyun grubu, futbol ve basketbol sahası, gölet, çim amfi, seyir terasları, yürüyüş yolları, oturma birimleri ve kameriyeler yer alacak.

Nihat Çiftçi’nin bizzat takip ettiği çalışmaların tamamlanması ile birlikte Siverek’te kişi başına düşecek yeşil alan miktarı daha da artacakken, ilçe genelinde belirlenen bölgelerde yine yeşil alan çalışmaları devam edecek.

PARKTA ÇIKAN KAYALAR ALTYAPIDA KULLANILACAK

Öte yandan park yapım çalışmaları kapsamında toprak altından çıkarılan dev kayalarda kurulan tesislerde işlenerek küçük parçalara ayrılıyor. Farklı büyüklükte birbirinden ayrılan taş parçaları Siverek altyapısında kullanılmak üzere değerlendiriliyor.

Kaynak: rha ajans

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda