ŞIHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATINI YAPTI!

ŞIHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATINI YAPTI!

24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimde müracaatlar başladı. Siyasetin duayenleri olarak bilinen Şıhanlıoğlu ailesinden rahmetli eski Milletvekili Fevzi Şıhanlıoğlu’nun oğlu İdris Aslan Şıhanlıoğlu AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili aday adaylığı için müracaatını yaptı.

25 Nisan 2018 - 15:00 - Güncelleme: 25 Nisan 2018 - 19:57

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde eski milletvekili Fevzi Şıhanlıoğlu'unun oğlu İdris Aslan Şıhanlıoğlu bugün Ankara’da Ak Parti genel merkezine geçerek aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 

Ak Parti’den aday adayı olan Şıhanlıoğlu, Viranşehir'e ailece yıllarca hizmet verdiklerini söyledi. Viranşehir'in hizmetlerin en iyisine layık olduğunu ifade eden Şıhanlıoğlu, "İlçemizde yatırım yapılacak çok iş var. Halkımız hala hizmet bekliyor. AK Parti Türkiye için bir şans. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptım. Siyaset, iyiliği yayma ve kötülüğü azaltmanın önemli araçlarından biridir. Bizim için siyaset, memleketimize, insanlarımıza, medeniyetimize, değerlerimize ve inançlarımıza hizmet edebildikçe değerlidir” dedi.

 

ˮHALKIN SORUNUNU KENDİ SORUNUM OLARAK KABUL EDECEĞİMˮ

 

Milletvekili aday adayı Şıhanlıoğlu, ˮİnsanı mükemmel uyumlu bir yapı olarak kabul ettiğimizde, bu uzuvlardan herhangi birinde en küçük bir rahatsızlık bünyemizin tamamını etkilemektedir. Bir diken elimize battığında bile vücudumuzda acıyı hissederiz. O halde soyumuz bir olan İnsan topluluklarının her birinin yaşayacağı en küçük bir acıyı hepimizin hissetmesi fıtratımız gereğidir. Bu sözü kendime şiar edinerek teşkilatımızdaki en küçük sorunu kendi sıkıntım sayacağıma, Şanlıurfa halkının en küçük sorununu kendi sıkıntım sayacağıma, Türkiye’de yaşanan toplumsal ve kişisel sorunları kendi sıkıntım sayıp, elimden gelen gayret ve çabayı göstereceğime huzurlarınızda söz veriyorumˮ diye konuştu.

 

ˮYENİ TÜRKİYE'Yİ OLUŞTURACAK KADRODA OLMAK İSTİYORUMˮ

 

AK Parti’nin hem Türkiye hem de Şanlıurfa için büyük bir şans olduğunu ve böyle bir siyasi oluşumun içerisinde olmanın gururunu yaşadığını ifade eden Şıhanlıoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Siyasal ve sosyal değerlerimizin kesiştiği, aynı değerlere ve sevdaya sahip olduğumuz AK Parti’de görev yapmak benim için büyük onur ve şereftir. Ak Parti’nin Türkiye için bir şans olduğuna ve ülkenin bütün sorunlarını çözeceğine, Cumhuriyeti Cumhurun istediği gibi ’Ak’ hale dönüştüreceğine olan inancım tamdır. Bunu sağlayacak tek partinin Ak Parti olduğunu düşündüğümden bu partiyi tercih ettim. Her şart ve durumda da tercihe devam edeceğim”

 

İDRİS ASLAN ŞIHANLIOĞLU KİMDİR ?

Viranşehir’de sevilen ve sayılan bir isim. Viranşehir’de kanaat önderi, Şıhanlıoğlu aşiretinin ileri gelenlerinden, Şanlıurfa eski Milletvekili merhum Fevzi Şıhanlıoğlu’nun oğlu ve Viranşehir eski Belediye Başkanı merhum Muharrem Şıhanlıoğlu’nun yeğenidir. Siyasetçi bir aileden gelen İdris Şıhanlıoğlu, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan erken seçimde de Ak Parti’den aday adayı olmuştu.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • mahmut aydin
    6 yıl önce
    değerli dostum fevzi sihanlioglu nün mahdumlari ıdris sihanli oglu milletvekili aday adayı olarak müracaat yapmış kendini kutlar viranşehirde yapacağı hizmetlerin idrakinde olarak yerine getireceği inancım kaçıdır allah yar ve yardımcın olsun aziz kardeşim...
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...