Şanlıurfa Barosu’nda genel kurul tarihi belli oldu

Şanlıurfa Barosu'nda genel kurul tarihi belli oldu

Şanlıurfa Barosu’nda seçim tarihi netleşti. Şanlıurfa Barosu Genel Kurulu, yeterli çoğunluk sağlanması halinde 26-27 Haziran, sağlanamaması halinde 3-4 Temmuz’da yapılacak.

17 Haziran 2021 - 12:00 - Güncelleme: 17 Haziran 2021 - 14:00

Şanlıurfa Barosu’nun Ekim 2020 tarihinden bu yana koronavirüs tedbirleri nedeniyle İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda gerçekleştiremediği genel kurul için tarih belli oldu. Şanlıurfa Barosu Olağan Genel Kurulu için; ilk toplantı tarihi 26 Haziran, ilk seçim tarihi 27 Haziran olarak belirlendi. Ancak çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantı 3 Temmuz, ikinci seçim tarihi de 4 Temmuz’da olacak. Şanlıurfa Barosu’nda yapılacak genel kurulda, bin 500’ü aşkın avukat oy kullanacak.

4 ADAY YARIŞACAK

Seçim heyecanının bir hayli yüksek geçmesi beklenen Şanlıurfa Barosu’nda, 4 aday başkanlık için yarışacak. Baro Başkanı Abdullah Öncel’in aday olmayacağı öğrenilen seçimde; Reşit Tartış, Halil Olgun, Mehmet Velat İzol ve Serhat Demiryeri aday olacak. En son 2008 yılında 4 adayın yarıştığı baro seçimlerinde, 13 yıl aradan sonra yine 4 aday başkanlığı göğüslemek için mücadele edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda