Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a Şanlıurfa yanıtı!

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Şanlıurfa yanıtı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Şanlıurfa’da çiftçiye ücretsiz elektrik vereceğiz” vaadi üzerine yanıt veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Kılıçdaroğlu’ndan bir yanıt daha geldi.

26 Aralık 2021 - 18:36 - Güncelleme: 26 Aralık 2021 - 18:50

Şanlıurfa ziyaretinde “Çiftçiye ücretsiz elektrik vereceğiz” diyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri konuşulmaya devam ediyor.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmalarına yönelik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelen açıklamaların ardından Kılıçdaroğlu’ndan bir yanıt daha geldi.  

“ŞANLIURFA’NIN TAŞLIK ARAZİSİNDE ELEKTRİK ÜRETİLİR”

Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Ey Şahıs, Şanlıurfa'ya önerdiğim enerji modelini önce trollerinle kapatmak istedin; baktın olmuyor kendin geldin. Bugün 1 saat kürsüde beni anlatmışsın, anlat anlat. Beni takip etmeye devam et. Tekrar ediyorum, Şanlıurfa'nın taşlık arazisinde güneş enerjisinden elektrik üretilir” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Erdoğan'ın söylediklerine bakmayın, o önce konuşur sonra dediklerimi aynen yapar. Asgari ücret, elektrik faturaları, emekliye ikramiye, 3600 ek göstergede yapacağı gibi... Şimdi de kadınları ve nafakayı konuşmaya başlamış. Koş Erdoğan koş, sana daha neler yaptıracak bu Bay Kemal!.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...