İki meclis üyesi daha partisinden istifa etti!

İki meclis üyesi daha partisinden istifa etti!

Akçakale Belediye Meclisi’nin AK Partili iki encümeni daha partilerinden istifa kararı aldıklarını açıkladı.

14 Ocak 2022 - 10:58 - Güncelleme: 14 Ocak 2022 - 11:13

Akçakale Belediye Meclisi’nin AK Partili üyelerinden Reşat Kızmaz ve Ahmet Büyükler, partilerinden istifa ettiklerini açıkladı. Dilekçelerini sunan iki isim, bundan böyle meclis çalışmalarına bağımsız olarak devam etme kararı aldıklarını duyurdu.

Partiden istifalarına gerekçe olarak seçimden önce verdikleri sözleri yerine getiremediklerini gösteren Kızmaz ve Büyükler, dilekçelerinde “Bizi bu kararı almak zorunda bıraktılar” ifadesini kullandı.

Aynı istifa dilekçesini veren üyeler, dilekçelerinde şu ifadeler yer aldı:

“31 Mart 2019 seçimlerinde değerli halkımızın teveccühüyle AK Parti Akçakale Belediye Meclis Üyesi seçildik. Çok sevdiğimiz ilçemiz ve halkımız için çalışacağımızı seçimden önce söz verdik ama sözümüzü yerine getiremedik. Bu konuda verdiğimiz sözlerden özür diliyoruz. Partimize daha zarar vermemek için onurumuzla AK Parti’den istifa etmeye karar verdim. Bağımsız olarak devam edeceğim. Bizi bu kararı almak zorunda bıraktılar. Umarım ilçemiz adına güzel olaylar yaşanır.”

PARTİDE İSTİFALAR ARTIYOR

Öte yandan geçtiğimiz günlerde ilçede iki meclis üyesi de AK Parti’den istifa ederek bağımsız devam etme kararı almıştı. Son istifalarla birlikte AK Parti’den istifa eden meclis üyesi sayısı dörde çıktı.

AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık yaptığı açıklamada, Reşat Kızmaz’ın başvurusunu değerlendirdiğini ve işleme koyduğunu belirtti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...