Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nerede bir CHP'li belediye yönetimi varsa orada çiftçiye bedava elektrik verilmesi vaatlerinin yerine getirilmesi için adımlar atılacak" dedi.

12 Ocak 2022 - 13:16 - Güncelleme: 12 Ocak 2022 - 15:18

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fikirlerini, vaatlerini hayata geçirmesine "biraz destek olacaklarını" söyleyen Erdoğan, sözü Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa ziyaretinde çiftçiye bedava elektrik verme vaadine getirdi. Erdoğan, şunları söyledi:

"Bu zat (Kemal Kılıçdaroğlu) geçtiğimiz haftalarda Şanlıurfa'ya gidip CHP'ye geçmesi halinde belediyenin çiftçiye elektriği bedava vereceğini söyledi. Maden CHP Genel Başkanı'nın böyle bir hayali var, böyle bir orijinal projesi var, biz de belediyenin CHP'li başkanlarda olduğu yerlerde kendisine yardımcı olalım dedik. Arkadaşlarımıza talimat verdik. Nerede bir CHP'li belediye yönetimi varsa orada çiftçiye bedava elektrik verilmesi başta olmak üzere bu vaatlerin yerine getirilmesi için adımlar atılacak. CHP'li belediyeler belli ki yoğunluktan sözlerini hayata geçirecek teklifleri belediye meclislerine getiremiyorlar. Onların yerine bizim arkadaşlarımız bu yükü omuzlayacaklar. Maksat Kılıçdaroğlu'nun sözünü yerde bırakmayalım. CHP Genel Başkanı'nı kendi tabanı ve millet nezdinde mahcup etmeyelim”.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...