Yazar Abacıoğlu’nun yeni kitabı raflarda

Yazar Abacıoğlu'nun yeni kitabı raflarda

Şanlıurfalı gazeteci-yazar Müslüm Abacıoğlu, “İsmi Urfa ile Anılan Peygamberler” adlı yeni bir kitap kaleme aldı. Suçek Medya Yayın Evi tarafından basılan kitap, okurlarla buluştu.

13 Ekim 2021 - 10:40 - Güncelleme: 13 Ekim 2021 - 10:57

Gazeteci-yazar Müslüm Abacıoğlu’nun uzun süredir üzerinde çalıştığı “İsmi Urfa ile Anılan Peygamberler” kitabı raflardaki yerini aldı. Suçek Medya Yayın Evi’nden çıkan eser, seçkin kitapçılarda satışa sunuldu. Abacıoğlu, Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen kitabı Şanlıurfa’daki okuyucularına ve dostlarına hediye etti.

Abacıoğlu daha önce de “Evliyalar, Enbiyalar ve Şanlıurfa” adlı kitap yazmıştı.

ABACIOĞLU: “HAYIRLI OLUR İNŞALLAH”

“İsmi Urfa ile Anılan Peygamberler” adlı kitabı okuyucularının istifadesine sunmanın sevincini yaşadığını anlatan Abacıoğlu, “İlk kitabımızı kendi imkanlarımızla Şanlıurfa’da yerel gazetemizin matbaasında basmıştık. İkinci kitabımız Kültür Bakanlığı (Kültür Müdürlüğü) olarak yayınlanmıştı. Pandemi döneminde evimize kapanarak uzun yıllardır dökümanlarını hazırladığımız ancak kitap haline getirmeye fırsatımızın olmadığı iki kitabımız da yine kendi imkanlarımızla Ankara’da Suçek Yayın Evi tarafından basıldı. Hakkımıza hayırlı olur inşallah” dedi.

SUÇEK: “DAĞITIMI BAŞLADI”

Her geçen gün okuyucuların beğeni ve zevkle okuyacakları kitapları yayınlamanın sevincini yaşadıklarını belirten Suçek Medya Müdürü Ramazan Suçek, “Severek okuyacağınızdan ve faydalanarak emeği geçenlere dua edeceğinizden şüphemiz yok. Ülkemizdeki seçkin kitapçılara dağıtımı yapılmaya başlanan eser ayrıca Yayın Evimizin satış sitesi olan www.yenikitapara.com sitesinden de satışa sunulacaktır” ifadesini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...