Şanlıurfalı ünlü santur sanatçısı festivalin birincisi oldu

Şanlıurfalı ünlü santur sanatçısı festivalin birincisi oldu

Şanlıurfalı Santur Sanatçısı Sedat Anar, 'Halfeti' adlı bestesi ile katıldığı Sala Festivalinde gördüğü binlerce destek ile birinci oldu.

12 Kasım 2020 - 09:00 - Güncelleme: 12 Kasım 2020 - 09:41

İran’da aldığı santur eğitiminin ardından yurt içi ve yurt dışında pek çok konser veren Ünlü Santur Sanatçısı Şanlıurfalı Sedat Anar, dünyanın ilk çevrimiçi enstrüman festivali olan "Sala Fest" adayı oldu.

Def ve santur eşliğinde uluslararası festivale katılan Anar, “Halfeti” adlı bestesi ile 4000 müzisyen arasında ilk 3'e girmeyi başardı. Dijital olarak gerçekleşen festivalde daha sonra YouTube üzerinden bestesi yayımlanan Anar'ın birinci olmak için ise alacağı beğeni ve yorumlara ihtiyacı vardı.


Başta Şanlıurfalılar olmak üzere birçok vatandaşın desteğini ve beğenisini alan Anar, dün açıklanan sonuç ile Salafest 2020'nin En İyi Yeteneği seçildi. Fetivalin kazananı olan Anar, 32 bin 212 beğeni aldı.

 



Sosyal medya hesabından müjdeyi duyuran sanatçı, destek veren vatandaşlara teşekkür etti ve şu sözlere yer verdi:

"Binlerce insanın desteği ve paylaşımı ile Halfeti adlı bestemizle katıldığımız Salafest’te 4000 müzisyen arasından birinci olduk. Destek veren herkese çok teşekkür ederim. En kısa zamanda yepyeni projelerle karşınızda olacağız. Bu tweet sizlerin desteğiyle binlerce kişiye ulaştı. Tabii ki bu güzel desteği unutmayacağım."

İşte, kazananın açıklandığı o video:

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...