Matematik öğretmeni Murat Aydeniz, eğitime katkı sağlıyor

Matematik öğretmeni Murat Aydeniz, eğitime katkı sağlıyor

23 yıldır Şanlıurfa da özel sektörde eğitimci olarak hizmet eden matematik öğretmeni Murat Aydeniz, kendi ismi ile Murat Aydeniz kurs merkezini açtı. Murat Aydeniz, daha önce Analitik dershanesinin kurucuları ile birlikte Karaköprü'de Diyarbakır yolu üzerinde öğrencilere hizmet veriyor.

01 Eylül 2021 - 14:32 - Güncelleme: 01 Eylül 2021 - 14:43

Şanlıurfa'da 2017 yılında Harran üniversitesi öğrencileri tarafından yılın eğitimcisi seçilen Aydeniz, yüzlerce avukat, doktor, mühendis, öğretmen ve nice mesleklere sahip insanlara katkıda bulunan ekip arkadaşlarıyla çıtayı biraz daha yükselti. Aydeniz ekibi amaçlarının büyük başarı ve dereceler elde etmek  olduğunu belirtiler.

Şanlıurfa da ilk kez matematik olimpiyat takımı kurarak Antalya’da Akdeniz üniversitesi Ulusal Matematik olimpiyatlarına öğrencileri ile başarı elde eden Murat Aydeniz, 2020 de kanguru matematik olimpiyatlarında Girne Koleji olarak iki Türkiye birinciliği ve 11 finalist ile rekor başarı elde ettiler.

Murat Aydeniz, matematik olimpiyat çalışmalarını Şanlıurfa'daki devlet okullarına hazırladığı broşürlerle olimpiyat bilincini yerleştirmek adına tüm okulların katılımını sağlamakla biliniyor.

Ayrıca olimpiyat çalışmalarını ilkokul 2.sınıftan başlatarak öğrencilerin yorumlama ve bilişsel gelişmelerine katkıda bulunan öğretmen olarak çalışmalarına devam etmektedir.
Yaklaşık iki haftadır açılış izni alan Murat Aydeniz, kurs merkezinin eğitiminin devam ettiğini kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...