Viranşehir’de bir ev uzun namlulu silahlarla tarandı

Viranşehir'de bir ev uzun namlulu silahlarla tarandı

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, husumetlilerinin bulunduğu bir evi uzun namlulu silahlarla taradı.

15 Şubat 2021 - 15:00 - Güncelleme: 15 Şubat 2021 - 15:20

Olay, Viranşehir İlçesine bağlı Tepedüzü Mahallesi’nde meydana geldi. İki aile arasında arazi anlaşmazlığından dolayı daha önceden de husumet bulunan Ç. ve Aşkın aileleri arasındaki kavga yeniden alevlendi. İddiaya göre; Aşkın ailesinin kaldıkları bir ev, husumetlileri tarafından gece vakti uzun namlulu silahlarla tarandı. Aile erkeklerinin bulunmadığı sırada gerçekleşen saldırı, evdekiler tarafından cep telefonu ile saniye saniye videoya kaydedildi. Silah seslerinin duyulduğu ve evin ateşe verildiği görüntülerde, Aşkın ailesinin kadınlarının büyük korku yaşadığı görüldü. Kurşunların hedefi olan evden çığlıklar atan Aşkın ailesinin kadınları, “Bu silahlara bakın, devlet yok” diyerek olaya tepki gösterdi.

Şans eseri kimsenin yaralanmadığı öğrenilen olayın ardından evin duvarlarında kurşun izlerinin bulunması dikkat çekti. Emniyet güçleri, saldırının ardından olay yerinden kaçan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Bu arada 14 Eylül’de de Ç. ve Aşkın aileleri arasında silahlı kavga yaşanmış ve olayda 4 kişi yaralanmıştı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...