Vali Şıldak: Gençlerimizi önemsiyoruz

Vali Şıldak: Gençlerimizi önemsiyoruz

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

28 Eylül 2023 - 17:20 - Güncelleme: 28 Eylül 2023 - 19:22

Sabah saatlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne giden Vali Şıldak’ı Vali Yardımcısı Yasin Akgül ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren karşıladı.

İlk olarak il müdürünü ziyaret eden Vali Şıldak, daha sonra toplantı salonuna geçerek, yapılan çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Eren tarafından yapılan sunumda; kurumun personel durumu, araç durumu, hizmet binası, yurt hizmetleri, gençlik hizmetleri, spor hizmetleri, stadyum, sentetik çim sahaları, halı sahalar, spor salonları, yüzme havuzları, gençlik merkezleri, yurtlar, lisanslı sporcular, kulüp sayıları, milli sporcular, ulusal müsabakalardaki madalya sayıları, uluslararası müsabakalardaki madalya sayıları, antrenör sayıları, ilçelerin durumu, Barış Pınarı Harekâtı bölgesindeki yatırımlar ile tamamlanan ve devam eden yatırımlarla ilgili Vali Şıldak’a bilgiler aktarıldı.

Spor faaliyetleri ile sporculara her zaman tam destek vereceklerini belirten Vali Şıldak, Şanlıurfa’nın genç nüfusunun farkında olduklarını anımsatarak, “Kurumlarımızdan bilgi almaya devam ediyoruz. Bugün de gençlik ve spor yatırımlarıyla ilgili İl Müdürümüzden bilgiler aldık. İlimizde spor faaliyetlerini olabildiğince arttırmaya çalışacağız. Çünkü sağlam kafa sağlam vücutta bulunur, spor insanı hem zihnen hem bedenen zinde tutar. Gençlerimizi önemsiyoruz ve Şanlıurfa’mız da genç ve dinamik bir nüfus ortalamasına sahip.  Bu genç nüfusu spor faaliyetlerine yönlendirebilmek, onların içerisinden iyi eğitim almış, her branştan yeni milli sporcular yetiştirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Bu potansiyel Şanlıurfa’da var” dedi.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda